Burs Şartları
  • TC vatandaşı olmak.
  • Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Çağdaş  ve nitelikli öğretmen olmayı ilke edinen
  • Öğretmenliği ilk tercihleri olarak seçmiş ve bu mesleği sürdürme düşüncesinde olmak.
  • Başarılı olmak
  • Yeni kayıt yaptıracaklar için üniversite giriş puanına göre bölüme girenler arasında ilk yarıya girmiş olmak
  • Ara sınıflar için başarı ortalaması 4 üzerinden 2,5 - 100 üzerinden 65 olması  not ortalamasının uygun olması durumunda bile 2 dersten fazla başarısız dersi bulunmamak
  • Maddi imkanları bakımından desteğe ihtiyacı olmak
  • Başka bir kurum bursunda  yararlanmamak

Başvuru
  • Başvuru tarihi: 1-31 Ekim arasıdır.
  • Vakfımızdan burs almak isteyen,  Marmara Eğitim Fakültesi öğrencileri Burs bürosu kanalı  ve ilgili öğretim üyelerinin referansı ile  aşağıdaki telefon numarası ve mail adresinden bize ulaştırabilirler. Başvuran öğrenciler,  istenilen belgelerle   vakfa davet edilecek  ve  mülakatlar yapılacaktır.
GENÇLİK KÜLTÜR VE HİZMET VAKFI
MARMARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTELERİNDE